Tuinaanleg Nieuw-Vennep

Tuinaanleg Nieuw-Vennep

Tuinaanleg Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer

Voor een nieuwbouw woning in samenwerking met een tuinarchitect hebben wij een prachtige tuin aan mogen leggen met daarin specifieke wensen van de klant.

Tuin met uitzicht op het water

De woonkamer kijkt uit op de tuin, die overloopt in een waterpartij. Doordat het huis iets hoger gelegen is hebben wij 400 kub bouw aarde verwijderd. Daarvoor in de plaats is er aarde gekomen, waar planten, bomen en struiken goed op kunnen groeien.

tuinsteiger bouwensteiger aan waterSteiger

Doordat de tuin grenst aan water is er de mogelijkheid om een steiger aan te leggen over de gehele breedte van de tuin. De steiger is gemaakt van duurzaam hard hout. Een prima plaats om heerlijk te zitten, een bootje aan te leggen en te genieten van het rustgevende karakter wat water geeft.

Terrassen en trappen

Om een mooi niveauverschil te kunnen creëren is het terras naast het huis zwevend gelegd en zijn er een aantal stenen trappen geplaatst, om zodoende het aan te leggen grasveld goed te bereiken.

Het terras om het huis biedt een prima mogelijkheid om loungebanken te plaatsen en is er voldoende ruimte om buiten te kunnen dineren en BBQ-en.

terras en trap aanlegterras aanleg

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazon en trampoline

Eén van de wensen was een mooi stak aangelegd gazon, met daarin een ingegraven trampoline voor de kinderen. Voldoende ruimte om te spelen op een beschutte plek. Het gazon is aangelegd nadat de aarde zich een aantal weken heeft gezet, daarna is het nogmaals ge-egaliseert en moet het echt een aantal weken goed gesproeid worden om de groei te bevorderen.

Ruim 1000 planten

Le Gardinier heeft, op basis van het plantenplan van de tuin architect, ruim 1000 planten, bomen en struiken geplant. Alles altijd volgens de wensen van de eigenaar. Er wordt altijd rekening gehouden met kleurstellingen, groeihoogtes en bloeitijden. Zodat in ieder seizoen de tuin een prachtige extra woonomgeving is.

tuinaanleg Nieuw-Venneptuinaanleg Nieuw-Venneptuinaanleg Nieuw-Vennep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie over tuinaanleg?

Neen gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op 0252 626 676 of via ons contactformulier waar wij 24/7 bereikbaar zijn.

  • Date 11 juni 2018
  • Tags Aanleg, Bestrating, Houtwerk, Tuinen