Parkrenovatie Airport Business Park De Hoek

  • Parkrenovatie Schiphol
  • Parkrenovatie De Hoek
  • Parkrenovatie De Hoek
  • Parkrenovatie De Hoek
  • Parkrenovatie

Parkrenovatie Airport Business Park De Hoek

Parkrenovatie Airport Business Park De Hoek

Voor onze werkzaamheden voor de renovatie van het groen op Airport Business Park De Hoek zijn wij inmiddels gestart met fase 2 van de parkrenovatie. Deze tweede fase houdt in dat er onder andere verbeteringen gerealiseerd worden in de aanplanting. Samen met het parkmanagement en ook de architect is er een plan gemaakt waarin wij in fases werken.

Nieuwe planten en bomen

Met 12 man sterk worden er ruim 50 bomen en honderden planten gezet in de bermen en de perken in Airport Business Park De Hoek. Een groene en goed onderhouden omgeving op bedrijvenparken is sfeerverhogend. Door groen en verschillende kleuren in de lente en de zomer voelen zowel bezoekers als medewerkers van de verschillende ondernemingen zich welkom. Omdat het park om de gebouwen heen het eerste aanzicht is, wordt hiermee de beste eerste indruk gecreëerd. Bomen en planten zijn op elkaar afgestemd en krijgen de ruimte om te groeien.

Grondverbetering

Door een extern bureau is een bodemonderzoek gedaan, waaruit bleek dat de grond weinig voedingstoffen bevatte. De grond is afgegraven en vervolgens opgevuld door grond met een hoge voedingswaarde. Hierna is er verse grond gebruikt om de nieuwe aanplant direct de beste basis te geven om te kunnen groeien en bloeien. Ook de delen waar voorheen gras lag zijn inmiddels voorzien van planten en bomen.

Airport Business Park De HoekOntwerp en plan

Het ontwerp en het beplantingsplan is door ons gemaakt in samenspraak met onze tuinarchitect. Hierdoor komen beplanting en gebouwen samen tot één geheel. Er is goed gelet op diversiteit en kleurstellingen om de sfeer te waarborgen.

 

Digitaal werken met GPS

Om de plantenvakken zo strak als mogelijk uit te zetten is er gewerkt met GPS. Het digitale ontwerp, inclusief het beplantingsplan is op die manier perfect gevolgd. Het digitaal werken door middel van GPS zorgt ervoor dat er strak en georganiseerd gewerkt is. Daarbij is er nooit twijfel over de locatie van bepaalde planten, bomen, paden en keien.

Duurzame en sfeerverhogende obstakels

De sfeer op Airport Business Park De Hoek is enorm verhoogd doordat er is gekozen voor natuurlijke obstakels in de bochten. Vrachtverkeer heeft nu eenmaal het risico dat er plantenranden stuk gaan. Hiervoor worden doorgaans jumbo blokken geplaatst. Een mooier alternatief  met een warmere sfeer is het gebruik van grote keien. Deze hebben wij dan ook geplaatst in een aantal bochten om schade te voorkomen en toch een natuurlijke uitstraling te creëren.

Minimalisering onkruidgroei

De beste manier om onkruid te minimaliseren en daarmee onderhoudskosten te besparen is wel het planten van voldoende planten die de ruimte hebben om te groeien. Borders en plantenvakken groeien hierdoor mooi dicht en zorgen voor prachtige gekleurde vlakken.

Contact over parkrenovatie

Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden met betrekking van parkrenovatie te bespreken, wij doen niets liever dan met groen bezig zijn of het bedrijventerreinen, parken of tuinen zijn. Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar, telefonisch zijn wij van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar op 0252 62 66 76

  • Date 22 oktober 2020
  • Tags Aanleg, Infra, Onderhoud, Ontwerp