Renovatie kantoortuin en parkeerdek

  • Renovatie kantoortuin en parkeerdek
  • Renovatie kantoortuin en parkeerdek
  • Renovatie kantoortuin en parkeerdek

Renovatie kantoortuin en parkeerdek

Kantorencomplex “Le Carré”

“Le Carré” is een complex van 5 in carré vorm geplaatste hoogwaardige bedrijfspaviljoens rondom een binnenplein plus parkeerplaats. “Le Carré” is gelegen in Schiphol-Rijk, direct bij de luchthaven Schiphol (Amsterdam Airport).

Schiphol-Rijk is als het ware de voortuin van Amsterdam, een dynamische en levendige omgeving waar inmiddels diverse nationale en internationale bedrijven zijn gevestigd. Ook is het een omgeving die wordt gekenmerkt door veel water en groen.

Renovatie kantoortuin en parkeerdek

Renovatie kantoortuin en parkeerdek

Zowel het kantorencomplex als de groenvoorzieningen zijn opgeleverd in 2003 en daardoor aan renovatie toe. De groene sfeer moet behouden blijven, zodat bezoekers en medewerkers van de ondernemingen door middel van groen welkom worden geheten.

Beplantingsplan op maat

Voorafgaand aan onze werkzaamheden is er, in overleg, een beplantingsplan gemaakt die aan een aantal voorwaarden moest voldoen. Omdat de beplanting op een parkeerdek wordt geplant en dus geen natuurlijke bodem is er gekozen voor soorten die met relatief weinig water toe kunnen. Hierdoor hoeft er tijdens de warme zomermaanden minder gesproeid te worden. Ook zijn de gekozen planten onderhoudsvrij en hoeven relatief weinig gesnoeid te worden. Alle oude planten zijn verwijderd en vervangen voor nieuwe exemplaren.

Grindvlakken vervangen

Na 15 jaar is het vervangen van grind een prima oplossing om een tuin er weer stralend uit te laten zien. Het oude grind is verkleurd en een stuk minder dan de oorspronkelijke hoeveelheid. Wij hebben het grind afgevoerd en een mooie, strakke, nieuwe  grindlaag aangebracht.

Onze uitdaging

Doordat het parkeerdek als het ware zweeft boven de parkeergarage heeft het dek een maximale as last van 6 ton. Hierdoor hebben wij 400 m3 grond ontgraven, 400 m3 verse grond geleverd en verwerkt met ons kleine materieel.

Informatie over renovatie kantoortuin en parkeerdek

Ook bedrijventerreinen, kantoortuinen en parkeergelegenheden zijn na enige tijd aan een renovatie of metamorfose toe. Of het kleine of grote oppervlakten zijn, ons team helpt graag bij het realiseren van functionele en onderhoudsvriendelijke tuinen in en om bedrijven terreinen.  Via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren zo snel mogelijk op uw vragen. Telefonisch staan wij u ook graag te woord, nemen wij even niet op, dan zijn wij misschien wel bezig met een renovatie kantoortuin en parkeerdek. Wij bellen in ieder geval zo snel als mogelijk is terug. Wij zijn bereikbaar op 0252 626 676

 

  • Date 16 januari 2020
  • Tags Aanleg, Bestrating, Onderhoud, Ontwerp