Onderhoud

Een tuin moet worden onderhouden om mooi te blijven. Hoe goed deze ook is aangelegd, zonder onderhoud ligt de tuin er na een aantal seizoenen niet meer zo fraai bij. En dat is natuurlijk zonde. Naast het ontwerpen en aanleggen, kan Le Gardinier daarom ook het onderhoud van de buitenruimte verzorgen.

Eenmalig onderhoudsbeurt
Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer wij de werkzaamheden komen uitvoeren. U kunt ons een email sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud aan uw (bedrijfs-)tuin in en komen op de afgesproken dag en tijd langs.

Periodiek onderhoud
Bij periodiek onderhoud dragen wij zorg voor de werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin groeiend en bloeiend te houden. Een vaste medewerker bezoekt uw tuin wekelijks, maandelijks, per kwartaal of wellicht één keer per jaar (afhankelijk van uw wensen) om uw (bedrijfs-)tuin seizoensklaar te maken.

Onderhoudscontract
Uiteraard kunnen wij ook een offerte maken gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren. Wij komen dan van tevoren vrijblijvend een keer langs om uw (bedrijfs-)tuin te bekijken en uw wensen te inventariseren. Aan de hand daarvan kunnen we u een passende offerte toesturen waardoor u zorgeloos van uw buitenruimte kunt genieten.

bomen kappen en vellen

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP