Certificaten

Le Gardinier is alleen maar tevreden als u dat ook bent! We krijgen hiervoor dan ook met enige regelmaat controles en opleidingen om ons kwaliteitsniveau hoog te houden.

Inmiddels zijn we zowel ISO- als VCA gecertificeerd, dit geeft u als opdrachtgever de garantie dat u bij een betrouwbare en milieubewuste groenvoorziener diensten afneemt. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit met passie voor het milieu.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf, wij doen niets liever dan leerlingen met groene vingers en passie voor het vak de fijne kneepjes bij te brengen.

ISO 9001: 2015 is een norm die aangeeft op welke wijze een organisatie zeker kan stellen dat zij weten wat klanten mogen verwachten en eisen. Daarbij dienen er voldoende middelen ter beschikking zijn om aan deze eisen te kunnen voldoen.
Het VCA certificaat is bedoeld om ons personeel veilig te laten werken en het veiligheidsrisico en het aantal ongevallen in onze branche te beperken. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Wij worden regelmatig getoetst op ons VGM beheer systeem.
Wij vinden het belangrijk om jonge leerlingen met groene vingers een mooie basis mee te geven en ze de kneepjes van het vak te leren. Door de begeleiding en het programma van SBB kunnen wij de toekomst in huis halen en dat doen wij graag!