Terrasoverkapping met buitenkeuken

Terrasoverkapping met buitenkeuken

Terrasoverkapping met buitenkeuken

Wie wil er nou niet tot in de late herfst nog heerlijk buiten kunnen zitten onder een terrasoverkapping met buitenkeuken? Le Gardinier maakt terrasoverkappingen en buitenkeukens in eigen werkplaats. Waardoor u precies datgene krijgt wat het beste aansluit op uw huis en stijl.

Door een terrasoverkapping of veranda te plaatsen in uw tuin heeft u er feitelijk een woonruimte bij, volledig ingericht naar uw eigen smaak en inzicht.

Buitenkeuken

Buiten koken en dineren is helemaal van deze tijd, het echte buitenleven wordt steeds meer gewaardeerd. Overdag bent u druk aan het werk, wat is er nou fijner om buiten gemakkelijk aan te kunnen schuiven en gezamenlijk te koken. Het is dan bijna of je op vakantie bent, maar dan in uw eigen tuin. Een werkblad met een daarbijbehorende barbecue, rookoven of een hippe green egg. Wij regelen uiteraard ook de verlichting en de elektriciteit voorziening voor u.

Puntoverkapping met rookoven

terrasoverkapping met buitenkeuken

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze terrasoverkapping met buitenkeuken kun je de gerechten door middel van de grote rookoven in het midden heel gemakkelijk bereiden. Door de afzetruimtes aan beide zijden erg praktisch en en gehakte hout lekker bij de hand. Het puntdak van de terrasoverkapping is geheel in stijl met huis. De schoorsteen is dusdanig geplaatst dat er weinig last is in de omgeving. Door de strakke vormen en de locatie nabij het eetgedeelte is dit een buitenkeuken waar vaak gebruik van gemaakt wordt.

Loungen onder de veranda

terrasoverkapping

 

 

 

 

 

 

 

Door gebruik te maken van de beschikbare ruimte kan er in iedere tuin een lounge ruimte gecreëerd worden. Een mooie houten vloer en bijpassende terrasoverkapping geven uw tuin direct een stijlvolle uitstraling. De verlichting in de overkapping zorgen voor een huiselijke sfeer, waar nog lang nagetafeld kan worden.

 

Buitenkeuken met terrasoverkapping

terrasoverkapping met buitenkeuken

 

 

 

 

 

Deze prachtige hard houten pergola met een stenen over laat prachtig licht door. Een ideale locatie voor een zomers feestje en BBQ. Deze pergola is net even iets anders met de vele horizontale latten en te plaatsen in diverse maten. Alle overkappingen en pergola’s worden op maat in onze werkplaats gemaakt.

Informatie over terrasoverkappingen en buitenkeukens?

Wij vinden het leuk om met u van gedachten te wisselen, waarbij wij uw wensen op een rijtje zetten en de mooiste overkapping en buitenkeuken voor u neer gaan zetten. U kunt ons bellen tijdens kantooruren op 0252 62 66 76 of via ons contactformulier.

  • Date 28 augustus 2018
  • Tags Ontwerp, Tuinen