Kerstversiering voor bedrijven

  • kerstversiering bij bedrijven
  • Joris' kerstboom

Kerstversiering voor bedrijven

Kerstversiering voor bedrijven en bedrijventerreinen

Vanaf begin december zijn wij altijd weer druk in de weer met kerstversiering voor bedrijven in de regio. Wij maken het uw bedrijf  graag zo gemakkelijk mogelijk door het plaatsen en decoreren van kerstbomen. Voor bezoekers, voorbijgangers en personeel zijn de hoge en verlichte bomen een welkome binnenkomer in de donkere dagen voor kerst.

Kerstbomen op bedrijven terreinen

Het vergt wat voorbereiding om op rotondes en langs wegen kerstbomen te plaatsen, gelukkig hebben wij al het materiaal in huis om dit probleemloos voor u te kunnen regelen. De hoogte en de grootte van de bomen bepaalt u natuurlijk zelf, daarin adviseren wij u ook graag.
Wat is er nou leuker en mooier om een aantal van die mooie bomen op een goed onderhouden bedrijventerrein te zien staan!

Kerstboom als reclame object

Een mooie grote kerstboom kan ok gebruikt worden als reclame of branding object, zo hebben we dat in samenwerking met Addition bv gedaan.  In onder andere Emmen, Dokkum, Den Bosch, Deventer, Leerdam, Apeldoorn en Leiden zijn hoge kerstbomen geplaatst met lichtjes.  Op de top een grote fakkel met de branding van KRO/NCRV.
Voor het programma Joris’ Kerstboom zijn deze bomen met branding geplaatst.

kerstboom branding

Kerstversiering op kantoor

Wij proberen altijd mee te denken in mogelijkheden  en oplossingen. Wil je net even iets anders dan anders dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wilt u een kerstboom op zn kop omdat er gewoonweg dan veel meer ruimte overblijft op de werkvloer? Dan regelen wij dat graag en versieren de boom even andersom!
Uiteraard decoreren wij ook traditioneel, maar denken ook graag net even iets anders, zodat er op kantoor kerstversiering staat waarover gesproken wordt bij het koffiezetapparaat.

 

Ook interesse in een sfeervol kantoor of bedrijven terrein?

Neem dan contact op met Le Gardinier, wij staan altijd klaar voor een sfeervolle opdracht en een passend advies! We zijn bereikbaar op 0252 62 66 76

  • Date 14 december 2017
  • Tags Aanleg, Ontwerp