Tuinaanleg in Hoofddorp

  • Tuinaanleg in Hoofddorp

Tuinaanleg in Hoofddorp

Nieuwe woning = nieuwe tuin

Voor een klant met een nieuwe woning hebben wij een superstrakke tuin aangelegd. Le Gardinier is gespecialiseerd in tuinaanleg in Hoofddorp en omstreken. Bij het ontwerpen en de realisatie van een nieuwe tuin komt heel wat kijken. Zo moet de tuin passen bij de eigenaren van het huis en uiteraard bij de stijl van het huis. Wij stemmen alle wensen van een klant zoveel mogelijk op elkaar af, zodat er een droomtuin ontstaat. Natuurlijk geven wij de nodige tips en is ons advies altijd afgestemd op de klant.

Tuinaanleg Hoofddorp Haarlemmermeer

Tuinaanleg bij nieuwbouwprojecten

Bij nieuwbouwprojecten moet er ook rekening worden gehouden met de omgeving, zo is er ook met enige regelmaat overleg met buren en buurbewoners over de te bereiken percelen. Het voordeel van het aanleggen van een nieuwe tuin is dat er met een compleet schone lei begonnen kan worden. Plus dat de tuinen goed bereikbaar zijn vanwege het straatwerk wat door de gemeente nog niet is opgeleverd. Het feit dat alle bewoners bezig zijn met hun tuin schept een band en zo leren buren elkaar direct goed kennen.

Schuttingen en overkappingen

Zowel schuttingen als overkappingen kunnen gemakkelijk geplaatst worden. In dit geval is er niet gekozen voor een schutting, maar voor kunstzinnige stenen met diverse doorkijkjes, zodat de tuinafscheiding een mooi ruimtelijk effect heeft. De ruime, op maat gemaakte overkapping aan de achterzijde geeft de mogelijkheid om lang van de tuin te genieten. Van de vroege lente tot in de late herfst kan hier heerlijk gezeten worden. Het grote terras biedt plaats aan een grote groep mensen om bijvoorbeeld een gezellige borrel of BBQ te kunnen organiseren.

Tuinaanleg Hoofddorp

Bewateringssysteem in een vroeg stadium

Met lange en droge zomers in het vooruitzicht is het verstandig om in een vroeg stadium een bewateringssysteem aan te leggen. De sleuven kunnen gegraven worden en zijn na de volledige aanleg en begroeiing onzichtbaar. Desgewenst kan er zelfs een tijdklok aangesloten worden, zodat als je op vakantie bent, de planten goed kunnen blijven groeien en bloeien. Wist je dat de beste tijd om te sproeien in de vroege ochtend is? Water heeft dan de tijd om de grond in te trekken. Eén tot twee keer per week is doorgaans voldoende.

Informatie over tuinaanleg in Hoofddorp

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht, gaat u nog bouwen of wilt u uw tuin compleet renoveren? Onze hoveniers komen op locatie graag bij je kijken, heeft u alleen nog een tekening, dan kunnen wij u een goed advies geven op basis van de wensen die er zijn. Via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren zo snel mogelijk op uw vragen. Telefonisch staan wij jou ook graag te woord, nemen wij even niet op, dan zijn wij bezig met misschien wel een tuinaanleg in Hoofddorp aan te leggen of elders in het land en bellen wij snel terug. Wij zijn bereikbaar op 0252 626 676

 

  • Date 6 augustus 2019
  • Tags Aanleg, Bestrating, Houtwerk, Ontwerp, Tuinen