Stelconplaten vervangen en plaatsen

Stelconplaten vervangen en plaatsen

Wat is een Stelconplaat

Stelconplaten zijn zijn gemaakt van gewapend beton en hebben groot aantal afmetingen. De platen zijn geschikt als verharding op ieder terrein, zowel tijdelijk als permanent te leggen.
Stelcon platen zie je vooral bij bedrijven waar een hoge verkeers- of mechanische belasting is. Maar steeds meer bedrijven gaan voor de duurzaamheid en de functionaliteit van grote platen. Mits de platen op de juiste wijze zijn neergelegd is ook een prima afwatering te realiseren.

Wij plaatsten stelconplaten onder andere voor Sky-Infra

stelconplaat vervangen

Stelconplaten vervangen

Door de juiste legmethode is het ook mogelijk om eventuele platen te vervangen. Le Gardinier heeft hier veel ervaring mee en houdt hierbij rekening met het gebruik van uw bedrijf.
Wij begrijpen als geen ander dat u door de week bereikbaar moet zijn. Platen komen wij desgewenst vervangen op zaterdagen zodat uw werknemers, klanten en leveranciers geen hinder zullen ondervinden.

Zwaar materieel hebben wij tot onze beschikking, waardoor wij direct kunnen schakelen en snel kunnen werken.

Stelconplaten aanleggen

Heeft u een terrein wat tijdelijk of permanent moet worden voorzien van Stelcon platen? Le Gardinier komt u graag adviseren en helpen u graag met het vinden van de beste oplossing.

Stelconplaten verhuizen of tijdelijke oplossing bij nieuwbouw

Wilt u Stelconplaten vanuit een oude locatie meenemen naar een nieuwe? Of bent u verhuisd naar een nieuwbouw woning en heeft u tijdelijk de aanleg van een aantal platen nodig? Voor uw uitdaging bieden wij de oplossing.

Laat een bericht achter, de oplossing bieden wij graag.

  • Date 24 november 2017
  • Tags Aanleg, Bestrating, Onderhoud