Opbouw Meerlive Hoofddorp evenement Haarlemmermeer

  • Meerlive 2017
  • Opbouw Meerlive 2017
  • Evenement opbouw
  • Meerlive Hoofddorp 2017

Opbouw Meerlive Hoofddorp evenement Haarlemmermeer

Opbouw Meerlive Hoofddorp

Al sinds een aantal jaren helpen wij graag mee, samen met een groot aantal Haarlemmermeerse ondernemers, met de evenement opbouw van Meerlive. Het Raadhuisplein in Hoofddorp wordt omgezet naar een festival terrein om zo’n 25.000 bezoekers te ontvangen.

Meerlive is in de Haarlemmermeer een enorm groot, bijna gratis evenement geworden. Na 18 edities zijn zij inmiddels door de wol geverfd.  Zij en wij kennen het klappen van de zweep en helpen graag een handje mee. Voor de editie 2017 is er gekozen om een overkapping neer te zetten zodat bezoekers droog kunnen genieten van alle optredens. Het werd net even iets anders dan andere jaren.
Evenementen zijn altijd in beweging. Door altijd te blijven luisteren naar bezoekers, sponsoren & gemeente is er gekozen voor deze prachtige oplossing.

Door de honderden lokale ondernemers die zich uitermate betrokken voelen groeit het evenement nog jaarlijks in het aantal bezoekers.

Meerlive Le Gardinier

Inzet materieel en personeel

Ons materieel zetten we al een aantal jaren in om onder andere hekken te verplaatsen, trussen en podium delen te plaatsen. Eén van onze medewerkers heeft inmiddels al dusdanig veel ervaring en goodwill opgebouwd.  De opbouw van dit specifieke evenement laten wij gerust aan hem over.

Evenement Specialisatie

Opbouw van evenementen begint al een specialisatie op zich te worden. Er moet toch echt rekening gehouden moet worden met de eisen van bijvoorbeeld de gemeente en de organisatie. De routing van bijvoorbeeld artiesten, brandweer, & politie zijn van groot belang. Het duidelijk aangeven van de nood routes zijn zaken waar wij een prima advies in kunnen geven en dragen graag ons steentje bij. Vergeet ook niet dat de opbouw zeker 5 werkdagen in beslag neemt met een veelvoud aan mankracht en daadkracht.

Contact

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen of kunnen wij je van een advies voorzien? Wij denken graag een stapje met je mee. Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen, maar een belletje stellen wij ook op prijs op 0252 – 62 66 76

 

  • Date 6 september 2017
  • Tags Ontwerp, Tuinen
  • URL View Project

Gerelateerde projecten