Onderhoud Ringdijkpark Schiphol Logistics Park

  • onderhoud park
  • onderhoud bedrijven terrein
  • onderhoud en aanleg park
  • onderhoud bedrijventerrein

Onderhoud Ringdijkpark Schiphol Logistics Park

Parkonderhoud

In opdracht van de Gemeente Haarlemmermeer verzorgen wij het onderhoud van het Ringdijkpark bij het Schiphol Logistics Park. Een keurig onderhouden groene omgeving geeft zowel bezoekers als werknemers een goed gevoel. Want als bedrijf is het toch een mooie eerste binnenkomer als je door een groen park aankomt.

Goed onderhouden van een bedrijven terrein en het groen daaromheen is belangrijk voor de uitstraling van het park en de bedrijven die er gevestigd zijn.
Het uitbesteden van deze werkzaamheden is de beste optie om het originele ontwerp te kunnen handhaven en de uitstraling te laten zijn zoals deze bedoelt is.

Met een groot aantal medewerkers gaan wij een aantal dagen aan de slag en zorgen voor zo min mogelijk overlast.

Ontwerp

Het ontwerp voor het Ringdijkpark is gemaakt door Delva Landscape Architects/Urbanism. Zij hebben in 2015 in opdracht van Schiphol Area Development Company en de Gemeente Haarlemmermeer een schitterend ontwerp gemaakt. Het ontwerp gaat verder dan creëren van een buffer tussen wonen en werken. Het park creëert ook een recreatieve, sociale en ecologische groene zoom. Het park vormt op dit moment een connectie tussen de Ringvaart en het Geniepark, wat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam.

Wij doen er alles aan om filosofie van het park in ere te houden en een mooie, schone en natuurlijke plek te onderhouden waar iedereen graag is.

Schiphol Logistics Park

Op het SPL ligt ongeveer 6 hectare onder de aanvliegroute van Schiphol, waardoor er niet gebouwd mag worden. Deze ruimte wordt onder andere gebruikt als parkeerterrein en buitenopslag. SADC ontwikkelt en beheert een groot aantal locaties langs de westas van Amsterdam en Schiphol.onderhoud bedrijven terreinDe bedrijven in Parkmanagement Schiphol Logistics Park  bestaat uit grootschalige, luchthaven georiënteerde, logistieke bedrijven. Vooral forwarders, transporteurs en integratoren die internationaal vervoeren zijn hier te vinden.
onderhoud bedrijven terrein SLP

Contact

Bent u onderdeel van bijvoorbeeld een vereniging van eigenaren, een parkmanagement commissie of beheert u een bedrijven terrein? Wij staan u graag te woord om  verder te helpen bij vragen over onderhoud van bedrijventerreinen en parken. Onze contactgegevens vindt u op de link.

  • Date 9 november 2017
  • Tags Onderhoud